08 مهر 1403

کارگاه آموزشی

کارگاه آشنایی با حیوانات آزمایشگاهی برای دانش پژوهان المپیاد دانش آموزی

در تاریخ 1403/4/20 مرکز تحقیقات فناوری های نوین قلب وعروق به روال سالیان گذشته میزبان دانش آموزان برگزیده المپیاد سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی بود. این المپیاد به همت ستاد توسعه فناوریهای پزشکی بازساختی و سلولهای بنیادی هر ساله به صورت کشوری برگزار می شود و جهت آمادگی برای این المپیاد، دانش آموزان در مراکز مختلف تحقیقاتی و درمانی به صورت دوره ای بازدید خواهند داشت و به فراگیری علوم مختلف می پردازند. امسال نیز این مرکز با مشارکت ستاد توسعه فناوری های سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری سلسله مباحثی را برای این دانش آموزان ترتیب داده بود. مباحثی اعم از آشنایی با بیماری قلب و عروق و درمانهای نوین آن که توسط جناب آقای دکتر مسعودکبیر ارائه شد و سلولهای درمانی در بیماری های قلب و عروق که توسط جناب آقای دکتر دهقانی فیروزآبادی به سمع و نظر دانش آموزان رسید. در مبحث دیگری نیز که آشنایی با مدل سازی حیوانی و حیوانات آزمایشگاهی بود و توسط دکتر ربانی ارائه شد. دانش آموزان به نحوه انجام کار با حیوانات آزمایشگاهی و مدل های حیوانی در بیماریهای قلب و عروق آشنا شدند. در انتها نیز به صورت کارگاه عملی توسط سرکار خانم دکتر نژاد سیستانی برگزار شد و دانش آموزان به صورت عملی با نحوه کار با حیوانات آزمایشگاهی آشنایی پیدا کرده و نکات مهم بویژه اخلاق کار با حیوانات آزمایشگاهی را فرا گرفتند.

امید است که با برگزاری چنین کارگاه هایی زمینه رشد و تعالی را برای فرزندان این مرز و بوم فراهم آوریم.

نویسنده: